Често задавани въпроси

Как мога да заплатя своята поръчка?

Към момента можете да заплатите само чрез наложен платеж, при доставката на Вашата поръчка. Съвсем скоро ще добавим и методи за плащане онлайн.

Колко струва доставката?

Доставката до адрес посочен от Вас струва 6.00 лв. с ДДС. При поръчка над 80.00 лв., доставката е безплатна.

Колко време отнема доставката?

Поръчки направени до 15:00 се подготвят и изпращат още същия ден и биват доставени в рамките на 1 до 2 работни дни. Поръчки направени след 15:00 се изпращат на следващия ден и доставката отново отнема 1 до 2 работни дни.

Как да заменя или да върна закупен продукт?

Можете да замените или да върнете закупен продукт в рамките на 7 дни от датата на получаване на стоката. Ако заменяте продукт или го връщате по Ваше желание, то куриерската услуга е за Ваша сметка. Ако заменяте продукт или го връщате вследствие на грешка допусната от наша страна (грешно изпратен продукт, фабричен дефект), то куриерската услуга е за наша сметка. В случай, че искате да замените или върнете закупен продукт, моля да се обадите на 0887 574 536 или да ни пишете на magazin@ino-bg.com

Какво се случва с личните ми данни?

Вашите лични данни се съхраняват от нас и се използват единствено и само от Ино, за да изпълним Вашите поръчки. Ино няма да продава или предоставя Вашите лични данни на трети лица.

Въпроси или нужда от помощ?

Ако имате друг въпрос или нужда от помощ можете да се свържете с нас на телефон 0887 574 536, на имейл адреса ни magazin@ino-bg.com.

Също така можете да ни намерите във Фейсбук и Инстаграм и да ни пишете там!