Коя всъщност е Ани?

коя всъщност е ани

Време е да ви запознаем с автора на текстовете в блога на Ино, който пише статия след статия за детско развитие, майчинство и начин на живот. Коя всъщност е Ани?

Ани не е психолог, педагог, дори не е консултант по детски сън. Ани е майка на две деца, журналист, маркетолог, event manager в майчинство, с куче, котарак и афинитет към писането.

Kогато преди почти две години попаднах на поредната обява за freelancer за писане на статии, вече почти бях изчерпала надеждата си, че е възможно да работиш докато си в майчинство и то нещо, което да ти доставя удоволствие, да правиш с желание, да не отнема цялото ти ежедневие, и разбира се, да си докарваш допълнителен доход към “голямото” майчинство. С мен се свърза Димо, който още на втората минута ми направи впечатление на търсещ, буден и най-вече сериозен човек, който има идеи и то много идеи, които иска да осъществи. Успя да прехвърли на мен искрица от своя огън и аз веднага прегърнах Ино, идеите му и прекрасните плетива, които създават.

Статиите за майчинство пиша от личния си опит с отглеждането на деца. Обичам да представям нещата такива, каквито са, без да и захаросвам излишно, без да украсявам или заблуждавам читателите, че майчинството е само цветя и рози. Разбира се, то не е и някаква страшна присъда, затова винаги пиша за черното, бялото и сивото като част от процеса, живота и отглеждането на деца. Обичам да съм информирана, затова когато пиша на тема, в която не съм специалист, винаги чета проучвания, медицинска литература и проверени източници. По този начин, надявам се се получава полезна и развлекателна информация, която е в помощ на младите майки.

Обичам да повтарям и да наблягам на това, че жените които имат деца не са само майки. Майчинството ни променя и вкарва живота ни в различни релси, но никога не трябва да забравяме, че преди майки, сме хора и нищо човешко не ни е чуждо. Няма родени научени майки. В майка се превръщаш, учейки се всеки ден от своят опит, от своите деца и най-вече от собствената си интуиция. Времето, което една майка отделя за себе си, не е бягство от децата и ролята и на родител, а чисто и просто грижа за психическото и физическото здраве на една нормална жена, която е пример за децата си.

Пиша винаги с децата на главата си, защото ги гледам сама. Вярвам, че така им показвам, че в живота е важно да се развиваш и да учиш всеки ден, да помагаш на хората и да следваш мечтите си. А моята мечта е, да пиша. И да се занимавам с другите ми стотина хобита, включващи планинарство, спорт, готвене, графичен дизайн, маркетинг, изработка на декорации, пиене на вино и йога. Ами така де, коя майка не носи поне няколко дини в повече под една мишница, отколкото й е възможно. Важното е, че пиша вече повече от година и половина статии в Ино, които ме карат да се чувствам част от сърцатото семейство на Димо и като участник в развитието на една малка семейна компания с голям потенциал, която надявам се тепърва ще набира скорост и популярност.

Благодарна съм за възможността да съм част от процеса и че допринасям със своя блог за развитието на идеите на Димо. А защо всъщност в сайт за плетива присъства блог с главна тематика майчинсто и отглеждане на деца, предстои да разберем.

Вашият коментар