Пет идеи за коледен или новогодишен тоалет

Рокля Вики в червено 3

Празничното настроение е малко в застой. За мен, а предполагам и за вас. Всяка година чакаме с нетърпение коледно-новогдишните празници, когато да изпратим заедно със семействата и приятелите си старата година и да посрещнем новата изпълнени с надежда. Тази година много от нас ще пропуснат фримените коледни партита и дори коледната трапеза със семейството в най-святия ден от годината. Това убива голяма част от нагласата ни за празник, но въпреки това не трябва да униваме. Нека си създадем настроение, макар и у дома. 

ПИЖАМА

Топ трендът на 2020-та година. Нейно величесвто пижамата. Стотици хиляди хора по света забравиха какво е да носиш дънки, бизнес дрес кода остана на заден план и бе заменен с най-удобната дреха на света, понякога съчетана с топъл плюшен халат или пухени домашни пантофи, но винаги основен елемент на всички, за които хоум офисът бе неразделна част от ежедневието през изминалите месеци. Ако поради някаква причина е имало хора, които не са притежавали нито една пижама, със сигурност 2020-та бележи рекорд в продаждбата на домашно облекло. И това съвсем не е случайно. Ако и вие обожавате да прекарвате дните си по пижама, направете това и на Коледа. Само заменете обикновената си пижама с коледна такава. На еленчета, снежинки, мечета, захарни бастунчета, раета, с Дядо Коледа или пък Снежанка, изборът е ваш. Ако пък се обзаведете с домашна униформа и облечете еднакви пижами всички у дома, настроението на коледния ден ще е още по-празнично. Едно е сигурно, удобството е гарантирано.

БЛЯСЪК

Ако пък ви е писнало от пижамите, сега е точния момент да отидете в съвсем другата крайност. Нужен ви е повод, за да облечете най-лъскавия и екстравагантен тоалет, който така и не успя да види бял свят тази година? Направете го! Облечете онази рокля посипана с пайети, сложете яркото червило и токчетата, какво като сте си у дома. Направете си снимки за спомен пред елхата и изпратете подобаващо 2020-та. Застанете решителни и непоколебими с лице към новите предизвикателства, които вещае 2021-ва година. Докажете на себе си и на близките си, че само хората които не се отказват пред трудностите, са тези, които успяват да се справят с тях. Блясъкът на дрехите ви само ще сложи завършен вид на вашето настроение и решимост за празнуване въпреки обстоятелствата. Знае ли се, може да вдъхновите някого също да замени пижамата с бляскав тоалет.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

МИНИМАЛИСТИЧЕН ШИК

Възможно е да не обичате прекалено крещящите тоалети и да залитате към минимализма, затова ето още едно предложение за възможности за коледен тоалет. Заложете на изчистени, монохромни цветове, естествени материи и се потопете в уюта на празника покрай пукаща камина с чаша греяно вино. Това определено е един от най-любимите ми стилове на обличане. Голяма бяла плетена рокля, чорапи над коляното и пуканки пред маратон с филмите от поредицата на Властелинът. Или пък вечните джинси и поло в топли земни цветове, които ще сгреят душата ви отвътре. Минимализма не е само мода, той е състояние на душата. И ако не друго, то 2020-та ни научи, че можем да живеем и с по-малко отколкото сме свикнали и че не винаги това, което е на повърхността, е от значение. Изчистете домовете си, емоциите и подредете чувствата си и посрещнете новата година.

КАРЕТА

Ако искате да си създадете празнично настроение, но не знаете точно кое е вашето, заложете на вечните карета. Шотландското каре във всичките му вариации на червено и зелено, е запазаена марка за коледна визия винаги, когато ни се играе на сигурно. Няма как да не усетите коледния дух ако облечете онази стара фланелена риза на червени квадратчета, забравена в дъното на гардероба. Поли, рокли, та дори и пижами с познатото каре. Възможни странични ефекти от носенето на плисирани поли на квадратчета, е силно изразен шотландски акцент, развиване на внезапно предпочитание към по-силно сутрешно кафе и вкус към малцови напитки.

ПУЛОВЕР

Със сигурност един от първите избори когато трябва да се облечем топло и уютно за празниците, са удобните и красиви плетени пуловери. Те са класика в жанра и няма как да сгрешите ако решите да се доверите на плетивата. Пуловерите ни сгряват и създават празнично настроение, носят усещане за истинска зима и празничност, особено ако са с обсипани с коледни еленчета и снежинки. Ако търсите такова решение за предстоящите празници, можем да ви зарадваме с нашите коледни пуловери за цялото семейство. Със сигурност няма да останете незабелязани.  

Вашият коментар