5 идеи за Коледни подаръци за мъже

Продължаваме поредицата от статии, в които ви даваме идеи за коледни подаръци за децата, за мъжа или жената в семейството, които да улеснят избора ви сред морето от възможности. Вече публикувахме Част 1 – Идеи за коледни подаръци за децата и Част 2 – Идеи за коледни подаръци за жени.

 

Понякога, колкото и добре да познаваме мъжа до себе си, ни е изключително трудно да изберем подходящ подарък. Когато става дума за Коледа, винаги ни се иска да е нещо по-специално. Ще ви издам една тайна. Мъжете са пораснали деца, затова просто трябва да открием какви “играчки” харесват те. Ще ви дам 5 идеи за мъжки подарък за Коледа, които да ви ориентират в богатото разнообразие от техника и джаджи.

Комплект подаръчни инструменти

Да, знам колко шокиращо звучи, но мъжете всъщност се радват на комплекти с инструменти. Може би и заради това тяхната логика е, че жена им би се зарадвала на нова тенджера. Не знам. Не разбирам много от инструменти, но знам, че моят мъж много би се зарадвал да открие циркуляр под елхата. Бормашина, комплект отвертки, моторна резачка, винтоверт… абе просто отидете в най-близкия железарски магазин и работата ви е в кърпа вързана.

Мъжки часовник за Коледа

Повечето мъже носят часовници, затова няма да ви е трудно да разберете дали вашият е от тях. Ако носи, със сигурност би се зарадвал на нов. Проверете предварително дали харесва електронни, класически или пък smart часовници и какви функции и модели предпочита. Кожена или гумена каишка, а защо не и метална? Всичко е въпрос на вкус и предпочитания, затова уверете се, че знаете какви са неговите.

Настолни игри и конзоликонозоли

Монополи, Cards against humanity,  DixIt, DND, Скрабъл, тук изборът е огромен. Конзоли за игри – мечтата на всеки мъж в момента. Вероятно е да се изтегне пред чисто новия си PS5 и да играе… FIFA. Xbox или Nintendo Switch или някоя ретро конзола също са добър избор, ако мъжът ви е гийк или фен на електронните игри. Ако пък и вие си падате по подобни игри, забавлението в Коледния ден ви е гарантирано.

Коледен подарък Ттехника

Джаджите и техниката са едно от любимите неща на мъжете. Нов телефон или пък несериозно голям плазмен телевизор. Всичко зависи само от това докъде се простират възможностите ви. Със сигурност технологичните джаджи са едни от най-скъпите подаръци, затова обмислете добре покупката на каквото и да е предварително. Ако пък се спрете на нещо подобно, уверете се, че е добре опаковано и няма да бъде повредено под коледната елха.

Дрехи

Голяма част от мъжете имат затруднение с купуването на дрехи дори когато се отнася до тях самите. Затова, погрижете се за любимите си мъже, като ги облечете. Винаги имат нужда от нови чорапи, все пак. Ако пък искате да създадете у тях коледно настроение и да им подарите уют и топлина, разгледайте нашата колекция коледни пуловери за цялото семейство и направете тази Коледа незабравимо преживяване.

 

Вашият коментар