5 идеи за коледни подаръци

Част 2
За жени

 

Продължаваме поредицата от статии, в които споделяме с вас най-различни и вдъхновяващи идеи за коледни подаръци за всеки член от семейството. Коледа е един от най-топлите и светли празници в годината за много от нас и е чудесен момент да зарадваме близките си с изненади. Тук ще намерите идеи, които да направят избора ви по-лесен тази година. Вече публикувахме Част 1 – Идеи за коледни подаръци за децата. Следете и очаквайте Част 3. 

 

Жените са сложни същества. Поне според по-голямата част от мъжете. Знам какво объркване настава сред силните половинки винаги когато трябва да избират подарък за жените си. Противно на мъжката логика жените рядко се радват ако им подарите кухненски робот, тиган или прахосмукачка (била тя и самопочистваща). Затова в тази статия ще се опитам да помогна избора им, който разбира се е неограничен по никакъв начин, тъй като женските желания са безкрайни. Но все-пак, ето идея за 5 коледни подаръка, които да подарите на жена си тази Коледа. 

Чанта и обувки за Коледа 

От нашите идеи за подаръци за Коледа, на първо място поставяме дамската чанта и обувки. Тези аксесоари винаги, ама винаги, са желани от жените. Колкото и чифта обувки да имат, колкото и чанти да притежават, те НИКОГА не стигат. Затова, ако наистина не можете да измислите друго, изборът ви е лесен и няма начин да объркате, освен ако нямате никаква представа кой номер обувки носи или пък какви чанти харесва. Тогава заложете на сигурното. Маркова чанта няма да върне никоя жена. Гарантирано. Добавете страхотна и ефектна опаковка за още по-голям ефект.

 

gifts

Коледно бижу или часовник 

Коя жена не обича бижута? Ако досега не сте подарявали на любимата си нищо сребърно или златно, Коледа е идеалният момент за такъв подарък. Колие или пък обеци, изборът е ваш, според това какво предпочита да носи жената до вас. Изисканият часовник също е прекрасен избор, стига да знаете, че тя харесва и носи часовници, тъй като има доста жени, които не харесват масивни часовници.

СПА преживяване, масаж или разкрасителни процедури  

Тук няма да срещнете две мнения. Възможността за бягство и глезене 2 в 1, няма да бъде отказана от нито една жена. А и работата не вършите вие, поверявате я в ръцете на професионалисти. Резултатът – щастлива жена. Дали ще я изпратите на ден, в който сте организирали поредица от разкрасителни и релакс процедури, включващи фризьор, маникюр, педикюр, грим, масаж и сауна или пък ще се ограничите до само едно от изброените, зависи от вас и вашите възможности. Каквото и да изберете, няма да сгрешите, а и тя ще посрещне Новата година заредена с нови сили.

Парфюми и козметика 

Ако знаете кой е любимият и аромат, не се колебайте, вземете и го веднага. Не правете експерименти с нови, непознати за нея парфюми, тъй като рискът да не и хареса е голям. Ако пък ви е подметнала или подшушнала, споменала или посочила някой желан от нея аромат, още по-добре. Жените обичаме и декоративната козметика страшно много, затова един Адвент календар с козметика или пък оригинален комплект четки за грим също са страхотна идея. Тя ще оцени старанието ви при всеки случай. 

Коледен подарък дрехи 

Нямам какво да облека! Чували сте го, нали? Дрехите в женския гардероб никога не са достатъчно. Затова винаги е добра идея да и помогнете да не се мъчи и колебае пред празния гардероб. Ако знаете кои са любимите и магазини,  изборът ви ще бъде улеснен. Ако пък нямате представа какво харесва да носи тя, разгледайте нашият магазин и колекцията ни коледни пуловери. Със сигурност ще се зарадва на малко топлина и празнично настроение ако я изненадате с пуловер на еленчета.

Вашият коментар